Post by neywritleriro on Feb 21, 2022 2:02:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ çox pul modifikasiyası ▞▞▞
▞▞▞ Bendy in Nightmare Run 2022 version ▞▞▞
Mən çox uzun müddət bendi və Mürəkkəb Maşını sevirdim və onların pulsuz olan yeni bir oyunu qəzəbləndirdiklərinə görə şadam, ona dörd ulduz verirəm, çünki artıq bendy ilə məşğulam, amma yenə də onu xoşlayıram!
Bendy in Nightmare Run Arcade rrg
Dünən oyunu endirdim, yaxşıdı, lakin Chesterin 3 dəfə sikkə buraxdığı hissədə geridə qalır. Onu aşağı keyfiyyətdə qoymağa, eləcə də səsi və musiqini söndürməyə çalışdım. Hələ də problem var.
Hər zaman geri qalır. Zəhmət olmasa bunu düzəldin. Hücumlardan yayınmağı asanlaşdırmaq üçün bunu edə bilərsinizmi? Mən birinci "səviyyədəyəm" və hücumların nə vaxt baş verdiyini görə bilmədiyim üçün ölməyə davam etdiyim üçün finala gedə bilmirəm.
Mən bu oyunu sevirəm, əminəm ki, çətin, lakin bu, kiçik şeytan darlin oynamaq şansıdır. Mən də batimi bitirmişəm və çox əyləncəlidir. bu oyunu oynamaq çox xoşdur, əgər google buna icazə versəydi, ona 30 ulduz verərdim.
Oyun yaxşıdı amma oyunda xırda dəyişikliklər var 1. Hər dəfə bir səviyyəni keçdikdən sonra reklam olanda oyunun səsi kəsilir və başqa reklama baxana qədər geri gəlmir. 2. 3-cü pərdədə sandıqlar hər üç zolağa dəyən yerə hücum edir və oyunun geridə qalmasına səbəb olur və hətta ən aşağı keyfiyyətə qoyulanda belə baş verir.
Bendy in Nightmare Run Žaid. automat. xxi
(Bos) hücum etdikdə oyun geridə qalır. Bu, hücumlardan yayınmağı və bonus problemlərini tamamlamağı demək olar ki, qeyri-mümkün edir. Aşağı keyfiyyətə keçməyə çalışdım və uğursuzluğu aradan qaldırmağa/yenidən quraşdırmağa çalışdım. Çox səhv düzeltme üçün təşəkkür edirik.
Düşmən 3 sıra hücum etdikdə oyun geridə qalır və öləndə donur. Oyun indi mənim üçün oynanılmazdır.
Bu, həqiqətən əyləncəli idi. Rəhbərlər məni kabus rejimində öldürməyə davam edəndə bir az stress keçirdim.
Mən həqiqətən də bu oyundan həzz alıram və həqiqətən də onu oynamağa davam etmək istəyirəm, amma 2 əsas qüsurdan bc olmayacağam, lütfən, düzəldin, 1. İğrenç reklamlar. Və söndürmək üçün heç bir yol yoxdur. Mən hətta birdəfəlik və ya bəlkə də aylıq ödəniş etməyə hazıram. Bu oyun heç bir reklamsız seçim təklif etmir və bununla məşğul olmaq üçün çoxlu reklamlar var. 2. Atlama, atma və yığma zamanı gecikmə vaxtı Əmr və icra arasında ÇOX müntəzəm, yaxşı bir saniyə və ya 2 gecikmə olur. Mənim maneələrim axıcı və hamar olaraq qalır. Əsəbiləşdirici.
Gecikmə tək (və demək olar ki, yeganə) problemdir. Əks halda, olduqca standart Temple-Run-ish oyunudur.
Nəzarətlərin bəzən cavab verməməsi sizi öldürən nöqtələrdə səhv etməyə başlaması pis idi
Stickman Ghost 2: Ninja Games የእንቅስቃሴ fnd
Qrafika heyrətləndiricidir və idarəetmələr çətindir, çünki qəribə bir istiqamətdə qarşılaşırsınız. Bu, öyrənməli və alışmalısan. Oyunla bağlı yeganə problemim bir ton yer tutmasıdır...
Bu oyunu bəyənirəm, amma çox geridə qalır. Nə vaxt sola və ya sağa sürüşdürsəm, sola və ya sağa getmək əvəzinə, Bendy tullanır. Və bu piano hər dəfə üçlü hücumu edəndə mən ondan qaçmaq üçün kifayət qədər sürətli hərəkət edə bilmirəm, çünki o, geridə qalır.
Bendy in Nightmare Run Spillehall tnf
Bu oyun gözəldir, amma mənə gecə qorxusu verir
Nəzarət çox reaksiyasızdır.
Oynadıqdan sonra mənim üçün çox darıxdırıcı oldu
🌟 🌟 🌟 🌟 🌟
Mən bu oyunla bağlı hər şeyi sevirəm, amma məni əsəbiləşdirən "Müəyyən miqdarda şorba toplayın" və bossun çoxsaylı hücumlar etdiyi zaman böyük gecikmədir. Qalan hər şey heyrətamizdir, lakin lütfən, ikinci problemi dəyişin və gecikmə problemlərini həll edin.
Əladır, sadəcə 3-cü pərdədə o nəhəng şeyləri atanda ağzından çıxanda bir az gecikir və qalib gəlmək üçün üstünlüyü aşağı salır, həmçinin "Bendy Walks The Plank" filmindədir.
Düzünü desəm, 5* verərdim, çünki birinci fəsil gecikmə səbəbindən məğlubedilməzdir (digər rəyçilər də gecikməni qeyd edirlər)
Əsas yükü belə keçə bilmir. Uh oh, təkrar-təkrar yüklə deyir.
Boss çoxsaylı hücumlar etdikdə oyun geridə qalır
Mən bütün Bendy və Ink Machine franşizasını sevirəm! Mən böyük bir fanam və çoxlu malım var. Bu oyun qəbul edilmir. Mən bu oyunu çox sevirəm, lakin valideynlərimin onu görməsini istəmədiyim üçün onu silməli oldum və həmçinin telefonumda yer boşaltmalı oldum. Oyunu sildiyim üçün üzr istəyirik, sadəcə olaraq bilin ki, mən onu hələ də sevirəm. <3
Gecikmə məni hər şeydən çox öldürür, üstəlik Bendy həmişə əmrlərə cavab vermir... 5-ci aktda daha pisdir, sinə sizin arxanızca 2-3 minionu öz hücumlarının üstünə göndərir və sonra lənətə gəlmiş sünbüldən tullanmalı olacaqsınız. vasitəsilə mümkün deyil
Olduqca əyləncəlidir, lakin bir nasazlıq var ki, reklam görünəndə o, oyunun səsindən xilas olur, əgər onu geri istəsəm, məni proqramı yenidən başlatmağa məcbur edir, bu, olduqca zəhlətökəndir.
Hər dəfə reklam oynayanda səs kəsiləndə problem yaranır və onun qayıtması üçün oyunu yenidən başlatmalı oluram. Pis oyun deyil, lakin sonrakı yeniləmələrlə ona qayıdacaq
oyunun ilk epizodunda çesterin oyunu hər kəs üçün çox ədalətsiz etdiyi 3 atəş topu hücumundan çətinliklə yayına bilərsiniz, əgər bu düzəldilsəydi, bu oyun daha çox 5 ulduz alacaqdı.
Mən bu oyunu iki dəfə endirmişəm və hər dəfə səsli musiqi və ya effektlər yox idi
Daha yaxşı qaçış oyunları var. köhnə məktəb sənət əsərləri füsunkardır
Dəhşət oyunlarını sevməsəm də, Bendy in Nightmare Run əyləncəli oyun və estetika ilə əyləncəli kiçik qaçış oyunudur və əslində mobil oyun üçün olduqca çətin olan və eyni köhnə olmayan patronlardır "bu şeyi 10 dəfə vurun səviyyəni yüksəltmək" kimi bir şey, baxmayaraq ki, mənim yeganə şikayətim hazırda yalnız beş dünya var. Kaş ki, daha çox olsaydı.
Oyun həqiqətən yaxşıdır. Mən onu sevirəm. Amma reklamdan sonra musiqi həmişə öz-özünə açılır. Ya 0,99 dollara reklamları silin, ya da onu düzəldin
Galaxy S4 planşetində oyun geridə qalır və bu onu oynanılmaz edir. Həm də səs yalnız ilk cəhddə yox olduqdan sonra əldə edildi. Təəssüf ki, üslub sərindir. :/
Tətbiq bir neçə dəfə qəzaya uğradı, reklamlar onu bir az çaşqın edə bilər və bəzi səviyyələr oynamaq üçün bir qədər çətin ola bilər, lakin bu, hamısının əyləncəsidir. Mən bu Bendy proqramının gətirdiyi çətinlikləri sevirəm, ona görə də mükəmməl deyilsə, hər şeyin olması lazım deyil. Reklam oynanıldıqdan sonra səs də bəzən kəsilir, lakin bir müddət sonra onu geri qaytarmaq olar. Nə üçün, bu proqram əladır və mən BATIM hər şeyi sevirəm. Joey Drew Studios-da yaxşı işlərə davam edin və əyri məzmun yaratmağa davam edin.
LÜTFEN YÜKLƏNƏN ELANLARINIZ ÜÇÜN SESSİZ BUTONU ƏLAVƏ EDİN.
Onu oynaya bilməyəndə gwennie haqqında fikir bildirə bilmərəm. O, sanki menyuda oturur və heç nə etmir. Klikləmək və ya oyunu başlamaq üçün heç bir düymə yoxdur. Görünür, hər kəsin bildirdiyi və heç nə edilməyən ən ümumi problemdir.
Wi-Fi-da, endirilib və açılıb... səviyyə seçimində oturur. Düşündüm ki, bəlkə də ilk dəfə yükləmək yavaşdır. Heç bir dəyişiklik olmadan bir neçə dəqiqə səviyyəli seçim ekranında oturmasına icazə verin. Proqramı yenidən başladın...eyni nəticə. Oynamaq mümkün deyil.
Hər şey yaxşıdır, amma mən sadəcə arzulayırdım ki, bu qədər ləngiməsin. Demək istəyirəm ki, bir hərəkəti demək olar ki, bitirən kimi o, məni proqramdan çıxarır! Mümkünsə, düzəldin, çünki bu, REAL problemdir.
Bu oyunu sevirəm! Animasiya oyun tərzi kimi çox hamardır və retro Mikki Maus və ya Feliks cizgi filminə bənzəyir. Mən hiss edirəm ki, Bendy daha çox mal və mediaya sahib olmalıdır.
Bendy in Nightmare Run Žaid. automat. dprr
Əla qrafika və konsepsiya. Oyun tərzini sevirəm. Onun geridə qaldığını və ya olduğu kimi olduğunu deyə bilmərəm və səviyyələrin sonunda növbəti düymə yoxdur və növbəti və ya menyuya keçənə qədər aşağıda hər şeyə toxunmadan davam edə bilməz. Oyunu bağlamağa məcbur etməyi dayandırmağım və davam etmək üçün ekranın alt hissəsini tapmağım bir müddət çəkdi... lütfən DÜZƏLİN... əks halda əla oyun daha çox səviyyə gözləyir.
Əla oyun çox oynamamışam amma artıq onu sevirəm. Ancaq patron 3 atəş topu atdıqda oyun donur və siz qaça bilməzsiniz.
O qədər çətindir ki, sinə düzəltmək və daha yaxşı nəzərdən keçirməklə mübarizə apardığım zaman geri qalır
Bu əyləncəlidir, amma bəzən döş qəfəsi üç dəfə qusduqda xəta baş verir, yerə düşəndə səhv edir, yoldan çıxsam da, məni vururlar.
Əla oyun. Amma lütfən, daha çox oyundaxili dəri hazırlayın. Ink Bendy, Tom, Allison və Alice Angel kimi. Həm də kobud boris, canavar bendi və Sammy Lawrence. Zəhmət olmasa, təşəkkür edirəm
Əvvəllər bu oyunu sevirdim, amma canavar suya hücum edəndə bir az gecikir
Bir dəfə oynayıb, bir daha işləməyib. İşləyəcəyinə ümid edərək onu dəfələrlə yenidən quraşdırmışam... təəssüf ki, siz xarab oyun qurursunuz.