Post by neywritleriro on Feb 21, 2022 2:11:48 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hole.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hole.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مد سنگهای بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Hole.io 2022 version ▞▞▞
Hole.io আর্কেড lcle
ارزش این 4 دلار را دارد که آن تبلیغات را دریافت نکنید
خلی خوب
معرفی نصب platform io - کيونما
من به این بازی 2 ستاره می دهم زیرا، 1. میزان تبلیغات کاملاً غیرمنتظره است! حتی اگر من روی دکمه حرکت ضربه بزنم، به نظر می رسد که آن را نمی پذیرد و یک آگهی به من می دهد. 2. تاخیر به طور غیرمنتظره ای مضحک است! من در نهایت به خاطر تاخیر در بازی غمگین شدم، اما بلافاصله بعد از آن بازی را با لذت انجام دادم! من متأسفانه بازی را بعد از آن مسابقه از بازی حذف کردم اما هنوز آن را روی موبایلم دارم.
قبلاً خوب بود، اکنون آنها به معنای واقعی کلمه راه هایی برای خراب کردن بازی با تبلیغات پیدا کرده اند. من این را حدود یک سال و نیم پیش بازی کردم و بین مسابقات تبلیغاتی وجود داشت (یا در انتها یا در ابتدا) اکنون سعی کردم دوباره آن را شروع کنم و آنها یک "نیمه تایم" اضافه کردند که به معنای واقعی کلمه در وسط یک است. مسابقه، توقف مسابقه برای وادار کردن شما به تماشای یک تبلیغ. افتضاح است، فقط به این دلیل 0 می دهد. من برخی از تبلیغات را تحمل می کنم، اما یک محدودیت وجود دارد
Hole.io Arkadne igre lyci
اندازه محدود، بدون دکمه مکث یا خروج، بنابراین من در حالت Battle Royale به دام افتادم زیرا همه ما به حداکثر اندازه می رسیم، فقط 3 حالت خسته کننده و هر چیز دیگری. فقط لطفا اندازه سوراخ را نامحدود کنید.
با دادن نمره پایین به دلیل اینکه این چیزی نیست که ادعا می شود، من هفته گذشته دیتا یا وای فای نداشتم اما هنوز می توانستم به اصطلاح بازی های چند نفره را بازی کنم ... همچنین برخی از نام ها دوتایی بودند! که تمام لذت چالش را از بین می برد، به خصوص زمانی که همه ربات ها شما را تعقیب می کنند. بنابراین نمره من پایین است زیرا میتوانم بگویم که شما یک بازی موفق داشتید، اما موفقیت بدون صداقت معنایی ندارد.
سلام ممنون اما نمیشه فصل های بیشتری باشه لطفا؟؟؟
خیلی باحاله من تو بتل رویال ۳ بار ویکتوری گرفتم
بازی سرگرم کننده، من آن را برای یک تجربه بدون تبلیغات خریدم
خوب بود، بازی غالباً دیگر «بازیکنان» را با مشکل مواجه می کرد و خسته شدن از آن آسان بود. اما یک بازی خوب
بازی خیلی خوبیه من که عاشقش شدم
آرکید »; Mad Ball ... Ball Slider 3D · Roll Balls into a hole ... F18 3D Fighter Jet Simulator · Survivalcraft Demo · Hexar.io - io games · Glow Hockey 2
Hole.io روی کامپیوتر ویندوز - APK on Windows
دانلود Hole.io 1.16.2 - بازی سرگرم کننده بدون دیتای اندروید
io. گیم پلی اعتیادآور بازی بدین صورت می باشد که شما در یک محیط بزرگ قرار می گیرید و بایستی با حرکت به اطراف و خوردن سازه های موجود در
خوب است، اما... تبلیغات.
این سبک بازی حال نمیده
تا زمانی که متوجه شوید با دیگران بازی نمی کنید سرگرم کننده باشید. همچنین پر از تبلیغات
Tank Warfare: PvP Blitz Game रणनीति cjg
بازی مناسبی که با "تماشا به این تبلیغ برای شروع بزرگتر" و موارد مشابه خراب شده است. همچنین کاملاً مطمئن باشید که این ربات چند نفره نیست، بلکه ربات های متوسطی است
Загрузить فیتامین 1.0.8 APK для Android
بازی بدی است
این بازی را دانلود نکنید تبلیغات زیادی وجود دارد که باعث می شود بازی آن را سرگرم کننده نباشد اگر می توانم به آن امتیاز کمتری نسبت به یک ستاره بدهم تکرار می کنم این بازی را دانلود نکنید
تبلیغات بر گیم پلی برتری دارد. 0/10
۶۰ درصد خوبه
تبلیغات بسیار زیاد تبلیغات هر 45-75 ثانیه تبلیغات پاداش حتی نیمی از زمان کار نمی کنند.
Hole.io Arcade gshp
باهاله
عالی دم سازندش گل🤠🤠😇🤪😛😜😶
بازی مفرح!! فقط تبلیغات خیلی زیاد
هیچ جیغی بیشتر از گذاشتن تبلیغات وسط لعنتی و در آخر آن و آنلاین کردن آن فقط به من پول شما را نمی دهد تا نتوانید از تبلیغات اجتناب کنید. این بازی سزاوار 0 ستاره است و من هرگز دوباره بازی های پول نقد را با سگ پوپو شما بازی نمی کنم. اجازه ندهید آنها پول شما را داشته باشند، این بازی ارزش آن را ندارد و مطمئن هستم که کسی می تواند یک کلون از بازی را بدون نیم بار پوپیاس شما و تاخیر در بازی dumptruck بسازد.
میدونی چیه این بازی عالیه ولی مشکل اینجاست که هر وقت اجسام بزرگ رو قورت میدم لگ میزنه و گوشیم خراب میشه. :/
این بازی شگفت انگیز بود حالا به معنای واقعی کلمه تبلیغات است، تبلیغات، تبلیغات! لطفا این را اصلاح کنید.
در مورد این بازی نمی دانم تاخیر بسیار آهسته آن می افزاید، زمانی که در بازی شما ممکن است برای برخی باشد نه من، و زمانی که در بازی شما در بازی هستید، اضافه ها آنقدر اجرا می شوند که وقتی دوباره بازی را برگردانید همه چیز را از دست می دهید اما آماده شروع بازی جدید هستید، چه در مورد درآمد ما راه سختی را از دست داد تا به هر جایی در این بازی برسید، بیشتر از آن که برنده شوید، از دست بدهید
او-ب با بو بی دذراتنترتنرراتنتا
Hole.io आर्केड गेम lhp
این یک ایده عالی برای بازی است. نکته منفی این است که چند نفره جعلی است، شما فقط با هوش مصنوعی بازی می کنید که در بهترین حالت به راحتی می توانید آن را شکست دهید.
بازی مسخره ایه ولی باحاله
خیلی خوبه ولی بعد یه مدت خسته کننده میشه
چرا میرم توش دوباره میپره بیرون؟بالا نمیاره
بسیار شگفت انگیز است، فقط تبلیغات و زمان صرف زمان بیشتر و تبلیغات کمتر وقتی این کارها را انجام می دهید، سزاوار 99999 میلیارد ستاره است.
چرا دوازده سال به بالااااا چرااااا من ده سالمه و قرار 11ساله بشم تولدم تو اذر هست بازی خوبی بود ممنون
من واقعا عاشق بازی هستم. یادگیری کنترلها آسان است و تصادفی بودن آن به اندازهای است که بازیکنان جدید بتوانند درست در کنار بازیکنان کهنهکار بازی کنند، اما هنوز هم شانس مناسبی برای برنده شدن دارند. با این حال، به روز رسانی جدید واقعا بازی را خراب کرده است. نقشه جدید خوب بازی میکند، اگرچه کنترلها گاهی از کار میافتند، اما نقشه اصلی به سختی قابل پخش است زیرا دیگر به درستی رندر نمیشود. لطفاً اشکالاتی را که این به روز رسانی ایجاد کرده است برطرف کنید، من واقعاً می خواهم به این برنامه پنج ستاره بدهم.
Hole.io | اپ استور سیبچه
عاشق این بازی! فقط با وجود گزینه های بیشتر زمین و پوسته های جدید برای انتخاب!
عالی است اما دیدم که خیلی ها شکایت دارند که تبلیغات زیادی وجود دارد فقط وای فای و تمام اتصالات شبکه را خاموش می کنید و هیچ تبلیغی دریافت نمی کنید.
بازی سرگرم کننده است، تبلیغات نه. من حدود یک سال پیش بازی کردم، این بد نبود. تبلیغات در وسط بازی، بعد از بازی. مدت زمان تبلیغات حدود 30 ثانیه است. بنابراین شما حدود 2 دقیقه پخش می کنید و کمی بیشتر از یک دقیقه تبلیغات تماشا می کنید. بیش از حد.
استفاده از این بازی سرگرم کننده است. حالا شما حتی نمی توانید یک دور کامل را با وقفه در یک تبلیغ بازی کنید. من می توانم یک تبلیغ را در آخر برای مدت زمان بیشتر یا بعد از چند بازی درک کنم .... اما اکنون در این بازی شهر AD است. عملا غیر قابل پخش
عالی فقط چرا صدا نداره
خود بازی واقعاً سرگرم کننده است اما میزان تبلیغات بسیار ناعادلانه است و باعث می شود بازی واقعاً به تعویق بیفتد :/ . همچنین برخی از تبلیغات واقعا نامناسب هستند. من چندین مورد را داشته ام که کاملاً بد هستند و بچه ها این بازی را بازی می کنند! همه شما واقعا نیاز دارید که با هم رفتار کنید.
مفهوم این بازی به نظر من واقعا احمقانه است. بعد از مدتی واقعا خسته کننده می شود، به علاوه تاخیر افتضاح است. من گاهی کاملا کنترل خود را از دست می دهم. و گیم پلی واقعا نامتعادل است، رسیدن به اوج یا ضربه می خورد یا از دست می رود. این فقط به محل تخم ریزی بستگی دارد. در کنار پارک تخم ریزی کنید و این یک برد تضمینی است، در قسمت های بیرونی نقشه تخم ریزی کنید و اساساً شما خراب شده اید. هیچ مهارتی در کار نیست. اما این یک قاتل زمان مناسب است، من آن را به آن می دهم.
این بازی تا زمان آپدیت جدید عالی بود، چرا باید نیمه وقت را انجام دهیم، مثل اینکه فایده ای ندارد فقط 2 دقیقه وقت بگیریم، این اتلاف وقت است