Post by neywritleriro on Feb 21, 2022 2:17:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Granny: Chapter Two ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Granny: Chapter Two IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neobmedzené coiny ▞▞▞
▞▞▞ Granny: Chapter Two 2022 version ▞▞▞
Úprimne povedané, nie je taká strašidelná a zábavná ako prvá a naozaj sa neoplatí sťahovať, pretože vás to za 2 minúty omrzí a nie je to ono. NEMÁRAJTE NA ŇOM ČAS A SKLADOVANIE! Myslím, že to bola zábava preskúmať nový dom a vidieť nové postavy, ale celkovo to bola naozaj nuda
Táto hra nie je vôbec strašidelná mám 8 rokov
Hra sa mi páči, je to naozaj dobrá hra najmä na strašidelnú hru, je len naozaj gýčová a je tam veľa reklám, ktoré poznám spôsob, ako ich zastaviť, hoci prepnite do režimu v lietadle, veľmi to pomáha ľuďom, ktorí sa nechystajú hru si choďte najprv precvičiť a nebudú tam všetky pokyny naozaj pekná hra, kým sa nedostanete do Xtreme a áno, takže ak nemáte radi umelecké veci, keď tam odporúčam ísť, nájdite iné ako to, že je to naozaj dobré hra Proste sa mi nepáči nastavenia hry.
Nemám rada druhú kapitolu starej mamy. Radšej som mala normálnu babku. Je to oveľa ťažšie a keď sa nad tým zamyslíte. Myslím si, že ľudia, ktorí hru vytvorili, by mali aktualizovať pôvodnú babičku. TOP TIP: stiahnite si pôvodnú babičku .
No ešte som ju neskúšala ale mám normálnu babku a je to sranda takže odporúčam aj normálnu babku ale určite je aj toto sranda keď tu každá túto babku s dedkom dosť chválite už sa neviem dočkať keď ju hrať ale pre mňa je určite päť určite ak keď som to neskúšala 😊
Hmmm..... Milujem túto hru a vždy hrám iba túto hru. dnes ma napadlo podeliť sa o moju skúsenosť s vami... keď som túto hru hral niekoľkokrát, ale nikdy som sa nenudil, pretože veci sú uložené na rôznych miestach... zakaždým. A postavy sú najlepšie pre túto hru, špeciálne akcie, ktoré sú pridané ako dedko tancuje a spí dokonca aj babička hrá na klavíri a tým môžem získať trochu času na hľadanie vecí. Toto bola moja malá skúsenosť, o ktorú som sa podelil o túto hru, ďakujem.
Závada v tesnom priestore, keď som vstúpila do tesného priestoru, omylom som stlačila stand up a prebehla som celú hru, dotkla som sa vody v pivnici a dostala ma tá príšera s chápadlami a tiež to bol 5. deň
Merge Plane Robots - Idle Game 休閒 dgnb
Vinikajuco
Páni, milujem túto hru, ale keď otočím kameru, je nefunkčná a milujem túto hru
Grafika je veľmi zlá a našli skryté veci, ako je ručné koleso, ktoré sa mi nepáčilo, prosím skontrolujte tento problém, celkovo je hra dobrá.
Ok, pretože je to nástupca jedného z najlepších hororových mobilných telefónov k dnešnému dňu, pretože sa pôvodne vysielal na mobilných zariadeniach. Mnoho ľudí verí, že Babka kapitola dva je oveľa jednoduchšia ako OG Babička, spolu s občasnými chybami starého otca, ale pravdou je, že rovnako ako OG Babička pred druhou kapitolou je to nedokončená práca a s najväčšou pravdepodobnosťou bude viac častí mapy, viac vyhrážok atď. Takže nerobte unáhlené závery!
toto je taká dobrá hra, pretože ak má novú aktualizáciu, nová aktualizácia prináša oveľa viac vecí ako (bomba, vrtuľník uniknúť z novej miestnosti, bomba) a tiež ďakujem za prečítanie, zahrajte si túto hru.
MÔŽETE PROSÍM OPRAVIŤ 30 FPS S OBMEDZENÍM PLS Urobte 60 HRA SA HRANÍ REÁLNEJŠIE!!!! Pre zvyšok Freakin Awsome hra Ale prosím, môžete urobiť babičku a babku druhú kapitolu s podporou 60 snímok za sekundu Hai chlapci z Dvloper Všimol som si chybu, ak príde reklama, stratím svoj postup a opustím späť do ponuky, opravte, prosím, ohodnotím 5 hviezdičiek a mohli by ste prosím reklamu 60 snímok za sekundu!?
Je to úžasné... Môžem prežiť a trochu uniknúť. Aktualizácia to veľmi vylepšila.. Ale zvukové efekty ma veľmi rušili.. Malo by to mať stredný zvukový efekt..
Dobrá hra len ti dvaja otravni
Je to dobrá hra, ale je strašidelná, keď ju hráte s babkou a dedkom. Dal by som mu päť hviezdičiek, ale myslím si, že je problém s vrtuľníkom, keď som si prečítal príručku naplnil vrtuľník a našiel kľúč od vrtuľníka, stále sa nespúšťa. Ďalším problémom je, že neviem, čo mám robiť so zámkom dverí a lepiacou páskou, tak to prosím opravte.
Je naozaj ťažké nájsť veci ☹️ normálna babička sa odporúča skôr pre začiatočníkov a keď prejdete tvrdým režimom, vyskúšal by som túto hru, všetko, čo odporúčam, je mať oči otvorené
Bola to zábava, ale potom som dostal správu z obchodu s aplikáciami, že babička, kapitola 2, má helikoptéru a ja hrám, ale nebola to helikoptéra a nikdy nebude mať veci z helikoptéry
Kapitola 2 viac ako babka kapitola 1, pretože do nej pridali dedka namiesto babky a ako má dedko loptičku vrania ako zápas s babkou, keď má bejzbalovú pálku, obaja ťa ňou bili a navyše sa mi páči, ako to aktualizovali oveľa lepšie ☺️☺️
Táto hra je úžasná, ale démonské dieťa v hre je ťažké poraziť na moju úroveň, pretože neviem, či musíte chodiť do klietky a dávať mäso, preto mám problémy, páči sa mi zvyšok hra je naozaj pekná dúfam že urobia ďalšiu verziu 💖
Nevidíte, aj keď je vypnutá tma a kedykoľvek som ho vyložil, môj wjole telefón sa stal divným, teraz potrebujem nový a je to hlúpe a ak by to mohli opraviť, páčilo by sa mi to, ale neodporúčam
Táto hra je úžasná, ale.....táto hra neustále zaostáva a stále ma vykopáva, tak to prosím opravte táto hra je pre mňa tromi hviezdičkami a piatimi hviezdičkami od mojej sestry, celkovo skvelá hra pokračujte v dobrej práci 😊
Táto hra sa mi veľmi páči! Skúšal som to v režime Nightmare. A bol červený a želé, ale mal pavúky. Ale celá armáda z nich vyzerala ako pavúk z prvej kapitoly starej mamy. Ale nemohli ísť hore. Utiekol som! Ale v člne. Pokúsil som sa uniknúť prednými dverami, ale jediným problémom bolo, že ručné koleso nefungovalo správne. Dostal som všetko, ale chýbal mi len krok LOL! Toto dostáva hviezdu za snahu a uznanie, pretože táto hra je úžasná!
Je to veľmi dobrá hra, ale pre moje deti je to strašidelné, preto jej dávam 3 hviezdičky
Chystal som sa poraziť hru, mal som sklenenú poistku, nevideli sme, kam mala ísť, tak sme ju pustili a potom sa odkotúľala a nikdy sme ju nedostali späť, takže by ste mali hru opraviť, myslím, že mal by byť schopný zachytiť to z diaľky
Je tu super hra aj ked trochu strasidelna ale super nikdy neviem kde a s kade na mna vyskocia super hraaaa
Celkom fajn hra
Milujem túto hru, je hladká a má dobrú kvalitu a je to dobrý zabávač, v skutočnosti je založená na skutočných udalostiach, ktoré ma znepokojujú, takže som odrátal pár bodov. v podstate je hra dobrá, ale pozadie k nej nie je.
Veľmi dobrá hra, ale pridajte multiplayer, prosím, preto dávam iba 2 hviezdičky, dám 5 hviezdičiek, ak pridáte multiplayer v babke alebo babke v kapitole 2
Nádhera a opäť rok, keď sa všetci zaväzujeme zmeniť rok, keď sa všetci zaväzujeme zmeniť rok znova, keď budeme vlastniť ja rok a na druhej strane 👏 na druhej strane 👏 držiteľ autorských práv a držiteľ autorských práv na dobrý čas zmeniť nastavenia doručovania upozornení a keď to dostaneme teraz od roku znova, všetci z nich máme rok niekoľkých vecí, na ktoré sa vzťahujú autorské práva ©️ na druhej strane sa všetci zaväzujeme, že na tom niečo zmeníme, ale mám skvelú 👍👍 k našim pozor na to
Nedá sa to ani stiahnuť, ale to, čo som videl z YouTube, bolo celkom dobré, aj keď päť hviezdičiek z toho, čo som videl na DanTDM, hrá na YouTube
Ok, hrateľnosť bola dobrá, ale keď som prestal hrať, išiel som na youtube a ovládanie chôdze a nastavenia bolo stále na obrazovke. Nič viac. Stále som sa osviežoval, bez výsledkov. Nie som si istý, či to bola hra alebo môj telefón, ale len som vám chcel dať vedieť. (Toto nie je znižovanie vývoja alebo hry, len zlý zážitok.)
🥰😙🥰🥰🥰
Veľmi dobrá hra. Naozaj sa mi to páči. Jedna vec, ktorá nie je v poriadku, je, že keď prejdeme v deň dva v niektorom z režimov a opustíme cvičný režim, malé mimozemské dieťa sa po zabití opäť zdvihne. Keď toto nechám, všetko je super 🙂🙂🙂🙂
Pekná hra, ale zlepšiť grafiku nie ako vysoká, ale stredná grafika, je to v poriadku, len tak ďalej
Hra je úžasná a je naozaj zábavná, ale mohli by ste sa dostať tam, kde si rádio nevyberá hudbu, my si vyberáme hudbu (ako naša vlastná obľúbená hudba, ktorú radi počúvame), čo by bolo úžasné a keby rádio bolo veľa hlasnejšie. Hra by ma bavila oveľa viac
Medzery sú úžasné!!!! Milujem túto hru a hrám ju veľmi často. Myslím si, že by mali pridať prestrihové scény, ako keď cez babku prejde dcéra a ako medveďa odoberú hlavnej postave, ale to, čo majú teraz, je v poriadku. ale veľa ľudí hovorí, že je to zlá strašidelná hra, nemyslím si, že je to len hra pre ľudí, ktorí sú dostatočne zrelí na to, aby ju hrali
Najlepšia hra na svete stahuuuuuuuuuuuuuj!
Bugs: Bol som na schodoch a potom som bol pod schodmi?!!!!.... Bug: Išiel som do vetracieho otvoru a potom som sa nejako objavil na posteli?!... ~< > ----Podpora- ---<>~ Milujem hru, ale sú tam chyby, tak dúfam, že ich opravíte Prajem pekný deň!
Ak by som mohol, dal by som tejto hre 0, mapa je totálny odpad, bez zbrane sa ani nedostanete na druhé poschodie, keď strieľate, hra niekedy len míňa muníciu a nezabije babku/dedka. TÁTO HRA JE úplne pokazená!!!
Toto je hororová hra, ale je tu problém. Dávam 2 hviezdičky, pretože dvere sú zamknuté a nemôžeme získať dostatok personálu. Druhá je, že babička vyzerá dobre, ale malo by to byť trochu strašidelné, ale je to zaujímavá hra.
Nevedela som že už je 2! Teším sa ako to bude vyzerať a o čo tam pôjde 🙂😁
Uvedomili ste si, že tá druhá babská hra zmizla takmer okamžite a potom ste sa vrátili späť a vytvorili ďalšiu hru s rovnakým cieľom: odísť z domu
Bola to pekná hra. Ale má v sebe chyby. Munícia do paralyzéra by s babkou zmizla a nie je nikde. Toto sa mi stalo veľakrát.
Najhoršia hra. Kedykoľvek som hral akúkoľvek hru a ak som našiel niečo ako kľúč na visiaci zámok alebo niečo podobné, pustil som to na mieste a hľadal som iné veci. Keď sa vrátim, zmizne. Opravte túto chybu, aby som mohol upraviť túto recenziu a znova nainštalovať hru.
Nie je to také dobré, prvý sa mi páči viac ako tento, aj ovládanie je otrasné, táto hra sa mi vôbec nepáči
Je to Užasné len chcel by som viac dobrých koncov aj viac Zlých Koncov a pridajte tam prosím vás toho pavúka a tú vranu Ďakujem za pochopenie
Je to naozaj strašidelné a babička príde do vašej spálne a ak nebudete v skrini alebo pod posteľou, zomriete. a máte len 5 dní na to, aby ste sa dostali von, takže ak nie ste dobrí v hre, môžete zomrieť naozaj rýchlo. ale stále je to celkom zábava. ale má v sebe zabíjanie a nie je to v skutočnosti vlastnosť. Malé deti si ho môžu nainštalovať a majú nočné mory, pretože to nevedia lepšie, pretože je toho málo. Takže si myslím, že by ste mali požiadať o vek a prestať v určitom veku a potom nebudú môcť hrať.